Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Stellar Minds Oy

Taitoja, resursseja ja itsetuntemusta!

Jokaisessa on tarvittava osaaminen loistaa!

Onko aika päivittää omaa ajattelua, löytää sisältäsi tarvittavat resurssit ja antaa itsellesi lupa kukoistaa?
Jos vastaus on kyllä, tervetuloa matkalle mukaan!

Mistä on kyse?

Ajattelumme kaipaa samalla tavalla päivittämistä kuin mikä tahansa it-laite. Mielemme ja kehomme ovat jatkuvassa yhteydessä toisiinsa ja vaikuttavat kokonaistilaamme. Ollaksemme paras versio itsestämme tarvitsemme oikeanlaisia resursseja eri tilanteisiin, löytyykö sinulta jo osaaminen tähän? 

Pitkä kokemukseni projektijohtamisesta ja sidosryhmätyöskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä on johtanut minut etsimään tarvittavia ajattelu- ja tunnetaitoja elämän eri tilanteisiin. Olen vuosien ajan tehnyt asioita toisin ja samalla etsinyt keinoja oman mieleni valmennukseen kohdatessani uuden haasteen. Nyt on aika jakaa osaamistani myös muille. 

Koulutan ja valmennan yksilöitä ja ryhmiä päivittämään omaa ajatteluaan ja löytämään omat voimavarat erilaisiin tilanteisiin. Koulutukset pohjautuvat neurolingvistiseen prosessoinnin (NLP) työkaluihin, generatiivisiin valmentamiseen sekä luovan mielen koulutuksiin. Koulutusteni kautta asiakas lisää taitojaan mm. seuraavissa asioissa:

 • ajattelun joustavuus
 • resilienssi
 • stressin hallinta
 • luottamuksen rakentaminen
 • ihmissuhdetaidot
 • tunne- ja viestintätaidot
 • projektien ajattelutaidot
 • kehon viestien kuunteleminen
 • omien uskomusten muokkaaminen
 • luovuuden lisääminen
 • muutosprosessien hallinta ja omien voimavarojen löytäminen.

Lisätietoa koulutuksista sivun alla. Jos haluat ensimmäisenä lisätietoa niistä, laita s-postia: stella (at)stellarminds.fi

Seuraavat koulutukset

Koulutuksiin ei tarvita ennakko-osaamista, vaan ne soveltuvat vasta-alkajista aina asiantuntijoihin.

6-8.9.2024
A Journey into our self-esteem, self-care and self-leadership 

Nyt on mahdollisuus osallistua kansainväliseen koulutukseen Turusta käsin. Kyseessä on matka kohti itsetuntoa, itsehoitoa ja itsejohtajuutta. Koulutuksessa saat eväitä itsellesi elämän kaikille osa-alueille ja pääset selvittämään kuka sinusta on tulossa.

Kouluttajina Judith Delozier, Patricia Novick sekä Turun osuudessa Stella Aaltonen. Koulutuksessa osallistutaan Kreikasta lähetettävään koulutukseen fyysisesti Turusta käsin. Samalla pääset tutustumaan osallistujiin ympäri maailmaa. Lisätietoa kurssista

Koulutus tapahtuu englanniksi, harjoitukset suomeksi. Turun podiin mahtuu kuusi osallistujaa eli kyseessä on turvallinen pienryhmä.

Tule mukaan matkalle itseesi!

Early bird hinta 320 eur,
dl 31.7.2024 Ilmoittautumiset

Merkitse lisätietoihin Turku pod.